top of page

Abella Danger Hakkında Bilinmeyenler

Updated: Mar 31, 2022


Abella Danger, 19 Kasım 1995 yılında Miami, Florida'da Ukraynalı bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Temmuz 2014 yılında yetişkin film sektörüne girdi. Sektördeki en çok tanınan ve en çok aranan yıldızlardan biri kendisi. Sektöre girdiğinden beri tam 10 adet AVN Ödülü kazandı aynı zamanda. İşte Abella Danger hakkındaki bazı bilgiler:

1) En fazla "Kalça Ödülü" kazanan kişi.

Abella Danger, sektördeki kalçaları ile meşhur olanlardan. Sadece bununla da kalmayıp, son yıllarda "kalçalara dair" ne kadar ödül varsa topladı. Aldığı kalça ödüllerini sırasıyla sayalım:

- AVN Ödülleri'nde, 2019, 2020, 2021 ve 2022 yıllarında, tam 4 sene üst üste "En İyi Kalçalar" ödülü kazandı.

- NightMoves Ödülleri'nde, 2017, 2018 ve 2019 yıllarında, 3 yıl üst üste "En Güzel Kalçalar" ödüllerini kazandı.

- PornHub Ödülleri'nde ise, 2019 ve 2020 yıllarında, 2 yıl üst üste "En Ateşli Kalçalar" ödüllerini kazandı.


2) En yakın arkadaşlarından biri "Bella Thorne" ve sürekli işbirliği içindeler.

Abella Danger'ın en yakın arkadaşlarından biri, ünlü hollywood yıldızı Bella Thorne'dur. Hatta öyle ki, ikisi beraber çeşitli projelerde yer aldılar. 2019 yılında, Pornhub sponsorluğunda ve Bella Thorne'un yönetmenliğini yaptığı "Her & Him" adlı erotik, dram temalı kısa filmde başrol oynadı ve film, Oldenburg Uluslararası Film Festivali'nde gösterildi, daha sonra da Pornhub premium olarak yayınlandı. Film ayrıca, XBIX 2020 Ödülleri'nde, "En İyi Erotik Temalı Film" ödülünü kazandı. Bu filmden kısa bir süre sonra, Bella Thorne'un "Shake It" adlı müzik klibinde de rol aldı.

3) Sektöre girmeden önce balerinlik ve dansçılık yapıyordu.

Abella Danger'ın vücudunun bu kadar kıvrak olmasının sebeplerinden biri de, 3 yaşından beri balerinlik ve dansçılık yapıyor oluşunun etkisi büyük. Sektöre girene kadar, çeşitli mekanlarda dansçılık, balerinlik ve bir AVM'de çalışmıştır.


4) Birlikte olmak istediği başkan; "Donald Trump"

Abella Danger, 2016 yılında "Birlikte olmak istediğin bir başkan adayı ya da başkan var mı?" sorusuna, "Kesinlikle Donald Trump" yanıtını vermiştir.


5) Toplam 1225 adet filmde rol aldı!

Sektöre girdiği 2014 yılından bu yana (Şubat 2022'e kadar), rekor sayılabilecek bir rakam olan, tam 1225 adet porno filmde rol aldı.


6) Video oyunlarından nefret ediyor!

Abella Danger, çoğu meslektaşının aksine video oyunları oynayarak youtuber olmak gibi şeyler yapmayı sevmiyor. Hatta video oyunlarından nefret ediyor ve hayatı boyunca neredeyse hiç oynamamış. (kaynak)


7) Genel olarak kendinden yaşça büyük erkeklerden hoşlanıyor.

Abella, genel olarak kendinden yaşça büyük erkeklerden hoşlanıyor ve 19 yaşındayken sevgilisi 40 yaşındaymış. Hatta bu konu hakkında; "Babam aslında annemden 22 yaş büyük ve bu bizim kültürümüzde nadir görülen bir şey değil. Yaşça büyük erkekleri severim" demiştir. (kaynak)


0 comments
bottom of page