top of page

Becky G Hakkındaki İlginç Gerçekler



Amerikalı-Latin rapçi ve pop yıldızı Becky G, 2011 yılında Youtube'da yayınladığı çalışmalardan beri, popülaritesi her gün artmaya ve dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Birçok yıldız isimler çalıştı ve günümüzde artık en çok dinlenen şarkıcılardan biri kendisi. İşte Becky G hakkındaki bazı ilginç gerçekler:


1) Gerçek adı "Rebecca Marie Gomez", Becky ismi ise, çocukluğundan beri O'na takılan bir lakap ve G ise, tabi ki Gomez soyadının baş harfi.


2) Becky 9 yaşındayken, ailesi bazı mali sıkıntılar yaşadı ve büyükannesinin garajında ​​yaşamak zorunda kaldılar. Bu nedenle ailesi için daha iyi bir hayat kurmak istiyordu ve bu, ömür boyu süren müzik sevgisiyle birleşince onu bir pop yıldızı olmaya teşvik etti ve bu sebeplerden dolayı o yaşında "orta yaş krizi" geçirdi.


3) 2011 yılında YouTube'da , Miley Cyrus ve Rihanna gibi çok sayıda ünlü sanatçının şarkılarını coverladı ve Dr. Luke tarafından 14 yaşındayken keşfedildi.


4) Hiç Albüm Çıkarmadı!

Evet bir sürü ama bir sürü şarkısı olmasına rağmen, bu sizi şok edebilir ama Becky G'nin henüz bir albümü yok. Yani bütün şarkıları single. Bir röportajda, "Uzun bir yolculuk oldu. Hâlâ bir albüm çıkarmadım ama bunun belirli bir nedeni yok. Zamanlama her şeydir ve bir son teslim tarihi uğruna yaratıcılığımı feda etmek istemiyorum" dedi.


5) Çok büyük bir Jennifer Lopez hayranı

Becky, J Lo'nun "Jenny From the Block" şarkısını remiksledi ve hatta bunu Youtube'da yayınladı. Bu konu hakkında ise, "Kaydettiğim gece J Lo'ya gönderdiler. Dinledi ve birkaç gün sonra kayıt stüdyosuna geldi. Biraz takılmak zorunda kaldık. Şarkıyı getirdi ve videoda yer almak istedi. Kıyafetlerimizin bir arada olup olmayacağını bile sordu," dedi.


6) Dişlerinin arasındaki boşluğu seviyor

ve bundan asla kurtulamayacağını söyledi: "Evet, diş tellerine param yetebilir, ama kim olduğum konusunda eminim ve neden kendimi herkesin istediği gibi değiştireyim ki?"


7) En iyi güzellik tavsiyesini 'Katy Perry'den aldığını söylüyor.

"Bir keresinde saçımı çekti ve 'Aman ne güzel saçların var. S*ktirme saçını. Her zaman peruk kullan' dedi. Kesinlikle bu tavsiyeyi uyguluyorum, çünkü çok güzel, kalın Latin saçlarım var. Her şeyi mahvetmek istemiyorum” dedi.



0 comments
bottom of page