top of page

Halsey Hakkındaki Bilinmeyenler

Updated: Apr 6, 2022


29 Eylül 1994 doğumlu, Amerikalı indie/pop yıldızı Halsey, biseksüel oluşu ve asi tarzı ile her zaman dikkat çeken bir isim oldu. Hatta geçtiğimiz yıllarda kendini tanımlamak için ‘tri-bi’ (çift ırklı, biseksüel ve bipolar) terimlerini kullanmıştı. Yaptığı şarkılarla, dış görüntüsüyle ve açıklamalarıyla her zaman gündeme olan bir isim. Ülkemizde de Türkçe paylaşımları ile bu sıralar oldukça popüler biri. Peki Halsey kim? Gelin hep beraber onu daha yakından tanıyalım:

"Halsey" gerçek adı değil.

Bunu muhtemelen tahmin ediyorsunuzdur, Halsey adı onun gerçek adı değil. Gerçek adı "Ashley Nicolette Frangipane" ve sahne adı ise "Ashley" isminin anagramından alınmış. "Ashley" adındaki harflerin yerlerini değiştirirseniz, "Halsey" ismine ulaşabilirsiniz.


Sevgilisi Türk ve Türkiye hayranı.

Halsey'in Türkiye hayranlığı nereden geliyor derseniz eğer, kendisinin sevgilisi bir Türk. 38 yaşındaki Alev Aydın ile uzun yıllardır ilişkileri devam ediyor ve geçtiğimiz yıl ise bir bebekleri oldu. Hatta adını da "Ender Ridley" koydular.


%11 Türkmüş.

Halsey, geçtiğimiz yıllarda yaptırdığı DNA testinin sonucunda %11 Türk olduğunu öğrenmiş ve bu haberi de büyük bir mutlulukla paylaşmıştı. Hatta sosyal medya hesabından "Türkçe öğreniyorum!" diye bir paylaşım da yapmıştı. kaynak

Sosyal medyadan ünlü oldu.

Günümüzde artık birçok ünlü sosyal medya aracılığıyla şöhret kazanıyor. Tabi Halsey de aynısını yaptı! Taylor Swift'in "I Knew You Were Trouble" gibi popüler şarkılarının parodilerini söylediği videoları Tumblr ve YouTube hesaplarına yükleyerek, büyük kitlelere ulaştı ve şöhret basamaklarını tırmandı.


Bir zamanlar evsizdi.

Halsey liseden mezun olduktan sonra, hiç yaşıtları gibi biri olamamış ve başından hiç bela eksik olmuyormuş. New York sokaklarında beş parasız evsiz olarak yaşayan Halsey, bir röportajında "O zaman fahişelik bile yapmayı düşündüm" demiştir. kaynak


Bipolar bozukluk hastalığında müzdarip.

Halsey, 17 yaşında intihara teşebbüs etti ve aynı annesinde de bulunan, bipolar bozukluk teşhisi kondu. Yaklaşık 2 hafta boyunca bir psikiyatri hastanesinden kaldı. Aynı yıl ise, kendini keşfetmeye ve şarkı sözleri yazmaya başladı. Sonrasını hepimiz biliyoruz zaten.

Dar kıyafetler giymesinin sebebi, dövmeleriymiş.

Halsey'nin dar kıyafetler giymeyi tercih etmesinin çok özel bir nedeni var ve bunun seksi görünmekle de bir ilgisi yok. Zach Sang Show'a verdiği demeçte, "Bunun nedeni gerçekten çok fazla dövmem olması ve dövmelerimin üzerini örttüğünde kendim gibi hissetmiyorum ve bu yüzden dövmelerimi gösteren kıyafetler giyiyorum" dedi. kaynak




0 comments
bottom of page