top of page

Megan Fox Hakkındaki İlginç Gerçekler



Megan Fox , 2007 filmi "Transformers"da oynadıktan sonra , bir gecede ün kazandı.


Bir anda çok popüler bir isim haline gelen Fox, birkaç isim vermek gerekirse GQ UK, Elle ve Maxim gibi dergilerin kapağına sıçradı. Hatta 2008'de erkek dergisi FHM Online'ın okuyucu anketinde " dünyanın en seksi kadını " seçildi . "Transformers" filmlerinde dünya çapında bir sansasyon yaratan oyuncu, "Jennifer's Body" ve "Teenage Mutant" gibi projelerde yer almaya devam etti.


Birçok insan Megan Fox'u filmlerinden tanıyor olsa da, hakkında bilmediğiniz çok başka şeyler de var. İşte Megan hakkındaki bazı ilginç gerçekler:


1) Köyde büyümüş ve çok fakirlik çekmiş.

Bir röportajında, "Babam ördek avlardı ve annem onları tencereye koyardı" diye hatırlatarak, "Gerçekten mütevazi yaşıyorduk. Çok az paramız vardı." şeklinde konuştu. Şartlı tahliye memuru olan babası ve annesi o 3 yaşındayken boşandı.


2) Çok fazla arkadaşı yok ve asosyal biri.

Sosyal bir yıldız olmadığı söyleyen Megan, sözlerine şöyle devam etti; "Benim pek fazla arkadaşım yok. Hiçbir zaman sosyal bir insan olmadım. Kendimi yalnız veya yalıtılmış hissetmiyorum. Gerçekten harika bir arkadaşım var ve tek ihtiyacım olan bu."


3) Hırsızlık yaptığı için Walmart'a girmesi yasak!

Meşhur Amerikan mağazalar zinciri Walmart'a Megan Fox'un girmesi yasak. Sebebi ise, 14-15 yaşlarındayken buradan çeşitli kozmetik ürünleri çalarken yakalanmış ve mahkemeye çıkmış. Sonrasında da, Walmart'a girmesi yasaklanmış ve ceza olarak ise, Noel için ücretsiz hediye paketlemesi yapmış.


4) Uçak yolculuklarında sadece Britney Spears dinliyor.

"Bir Britney Spears albümünü dinlerken ölmenin benim kaderim olmadığını biliyorum." diyen Megan Fox, uçak korkusunu yenmek için her uçağa bindiğinde sadece Britney Spears dinliyormuş.


5) Oyuncu olmadan önce "dev bir muz" olarak çalışıyordu.

Küçük bir smoothie çalışan Megan, burada "dev bir muz" kostümü giyerek otoyol kenarında bekliyormuş. Hatta The EllenShow'da bu işi ile ilgili baya dalga geçilmişti. (aşağıdaki görsel)


6) Megan, biseksüeldir ve geçmişe kadınlarla olan ilişkilerinden bahsetmiştir.

2008'de GQ ile yaptığı bir röportaj sırasında Nikita adında bir kadınla olan ilişkisini hatırladı. "O yıl erkek arkadaşım benden ayrıldı ve ben Sunset Bulvarı'ndaki bir striptiz kulübünde çalışan Nikita adında bir kıza aşık oldum" diye açıkladı. Ayrıca her iki cinsiyete de ilgi duyma yeteneği olduğunu söyleyen Megan, Jenna Jameson'a ise takıntılı derecede aşıkmış ve pornolarını izliyormuş.


7) Çizgi roman hayranı ve kendi çizgi romanlarını çiziyor.

Çocukluğundan beri çizgi roman koleksiyonu yaptığını ve hobi olarak da kendi çizgi romanlarını çizdiğini söylemiştir. Ayrıca iddia ettiğine göre ise, bu konuda çok yetenekliymiş.


0 comments
bottom of page