top of page

Scarlett Johansson Hakkındaki Bilinmeyenler

Updated: Mar 31, 2022


22 Kasım 1984 doğumlu Scarlett Johansson, 1998 yılında oynadığı Atlara Fısıldayan Adam filmindeki rolü ile çıkış yaptı. 2003 yılında iki Altın Küre adaylığı kazandı. Ayrıca 2020 yılında, Marriage Story filmindeki rolüyle en iyi kadın oyuncu Oscar adaylığı; Jojo Rabbit filmindeki rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar adaylığı kazandı. Böylesine başarılı bir oyuncu hakkında muhtemelen daha önce duymadığınız bilgileri sizler için derledik:

1) "I Kissed A Girl" onun için yazılmış!

Katy Perry'nin meşhur olmasını sağlayan ilk şarkısı "I Kissed A Girl" Scarlett için yazılmış bir şarkıdır. Perry, Steppin' Out dergisine verdiği röportajda “I Kissed A Girl” şarkısını yazmadan önce, bir dergiyi açtığımda ve Scarlett Johansson'ın bir resmini gördüğünde ilham aldığını söylemiş ve "O sırada erkek arkadaşımla birlikteydim ve ona 'Yalan söylemeyeceğim: Scarlett Johansson odaya girip benimle sevişmek isteseydi, onunla öpüşürdüm' dedim." demiştir.


2) "Anonim" takılmayı seviyor!

Johansson, paparazilerden uzak bir hayat yaşamayı ve özel hayatının tamamen gizli olmasına dikkat ediyor. “İnsanların özel hayatımdan uzak durduklarını hayal ediyorum” diyen Scarlett, sık sık sinemaya gitmek için erkek kılığına girdiğini ve hatta sahte bıyık takacak kadar ileri gittiğini itiraf etti. Aynı zamanda tuvaleti gelirse, erkekler tuvaletine gidiyormuş.


3) O bir ikiz!

Greenwich Village'da PS 41'e katıldığı ve birlikte dans edip şarkı söyleyerek büyüdüğü erkek kardeşi Hunter ile ikiz kardeşler. Gerçekten benzerlikleri inanılmaz!

4) Barrack Obama'ya aşıktı.

David Bowie'ye aşık olan Scarlett, artık 30 yaşın altında biriyle sevgili olmayacağını söylemiş ve en büyük aşkının "Barrack Obama" olduğunu itiraf etmiştir.


5) En büyük hayali "Black Widow" olmaktı ve oldu!

Scarlett'in en büyük hayali "Iron Man 2" filmindeki, "Black Widow" (Kara Dul) karakteriydi ve bunun için bir kampanya başlattı. Hatta filmin seçlerine, saçını kızıla boyatarak gitti. Bu filmdeki başarısından sonra, 2021 yılında vizyona giren "Black Widow" filminde de yine başrolü kaptı ve "Black Widow" başrolünü kendisi oynadı.






0 comments
bottom of page