top of page

Tera Patrick Hakkındaki Bilinmeyenler

Updated: Apr 11, 2022


Gerçek adı Linda Ann Hopkins olan, 25 Temmuz 1976 doğumlu Amerikalı emekli yetişkin film yıldızı ve modeldir. Tera, sektördeki en başarılı ve en çok kazanan isimlerin başında gelir. Sayısız AVN, XBIX ve FAME ödülleri sahibi. Kendisinin annesi Taylandlı ve babası ise bir İngiliz. Bu çekik gözlerinin sebebi annesi yani. Fakat annesi, Tera'yı ve babası o 10 yaşındayken terk edip gitmiş ve Tera ise babası ile birlikte "hippi" bir yaşam sürerek büyümüş. Eminim ki bu yazıyı okuyan birçok kişi Tera Patrick'i tanıyordur. Peki Tera'yı daha yakından tanımak ister misiniz? İşte karşınızda Tera Patrick hakkındaki bilinmeyenler:

1) Hemşirelik diplomasına sahip.

Tera, 12 yaşında modellik yapmaya başladı. 13 yaşında San Francisco'da keşfedildi ve model olmak için bir sözleşme imzaladı. Daha sonra New York'a gitti. Burada Vogue gibi moda dünyasının prestijli dergilerinde boy gösterdi. 18 yaşına geldiğinde ise, modellik işini bıraktı ve Boise State Üniversitesi'ne kaydolarak "Hemşirelik" bölümünden mezun oldu.


2) Kısa süre hemşirelik yaptı ve modelliğe geri döndü.

Hemşirelik diplomasını aldıktan sonra kısa bir süre hemşirelik yapan Tera, 1990'ların sonlarına doğru modellik kariyerine geri dönme kararı aldı ve yeniden modellik yapmaya başladı. Fakat bu sefer çıplak modellik yapmaya başladı ve Playboy dergilerine kapak kızı oldu.



3) Modellikten yetişkin film sektörüne geçiş:

Tera, Playboy gibi dergilere poz vererek iyiden iyiye şöhretini arttırdıktan sonra, yetişkin film sektörüne girmeyi ciddi olarak düşünmeye başladı ve 1999 yılında ise yetişkin film sektörüne kesin bir adım attı. Vivid Video'nun önde gelen isimlerinden biri oldu.


4) Kendi prodüksiyon şirketi var; "Teravision"

2003 ve 2004 yıllarında sektöre ara veren Tera, kendi prodüksiyon şirketi olan "Teravision"u kurdu.


5) Evlendi ve kocası haricinde hiçbir erkekle sahne çekmedi!

Tera, 2003 yılında Evan Seinfeld ile evlende ve kocası haricinde hiçbir erkekle sahne çekmedi. Bu konu hakkında "Sadece onunla çalışıyorum. Diğer insanlar başka tür bir hayat sürüyor, ama biz tek eşliyiz ve ilişkimizi çok ciddiye almak istiyoruz" dedi. Fakat bu uzun sürmedi, 2006 yılında ise "Başka erkeklerle çalışmazsam ve sadece kocamla çalışırsam bu kariyerimi ilerletmeme engel olur" diyerek yeniden başka erkeklerle çalışmalara başladı.


6) 2012 yılında bir kız çocuğu dünyaya getirdi ve anne oldu.


7) 2010 yılında "Sinner Takes All" adlı bir kitap yayınladı ve kitapta Tera'nın yetişkin film yıldızı olma yolculuğunu, yaşadığı yalnızlığı, yaşadığı aşkları ve şehveti anlatılıyor.


8) Günümüzde İtalya'da yaşıyor ve bir avukat ile evli.

Tera Patrick, 2018 yılında kızı ile birlikte İtalya'ya taşındı ve burada bir avukat ile evlendi.


0 comments
bottom of page