top of page

Ariana Grande Hakkındaki İlginç Gerçekler



Günümüzde bazılarına göre artık pop müziğin kraliçesi olarak gösteriliyor. Çocukluk yıllarında Nickelodeon'da "Victorius" ve "Sam and Cat" şovları ile tanındı. 2013 yılında ise ilk albümünü çıkardı ve sonrası malum zaten. Tüm dünyada tanınan bir yıldız haline geldi. İşte Ariana hakkında muhtemelen daha önce duymadığınız ilginç gerçekler.


1) Saçları zarar gördüğü için at kuyruğu peruk takmaya başladı.

"Victorious" dizisindeki kızıl saçlı Cat Valentine rolünden aldığı zarar nedeniyle saçları çok yıprandı ve at kuyruğu postiş kullanmaya başladı. "Cat oynadığım ilk 4 yıl boyunca iki haftada bir saçımı beyazlatmak ve kırmızıya boyamak zorunda kaldım... Tahmin edileceği gibi, bu saçlarımı tamamen mahvetti" diye söyledi.


2) Hipoglisemi hastasıdır.

Düşük kan şekeri olarak da bilinen bu sağlık durumu, onu baş dönmesi ve titreme gibi çeşitli semptomlar gösteren bir hastalıktır ve Ariana bu hastalıktan müzdariptir.


3) Tam 9 tane köpeği var!

Instagram'da sıkça görülen Ariana'nın 9 tane kürk bebeği var! Adları Coco, Toulouse, Tarçın, Strauss, Lafayette, Pignoli, Myron, Snape ve Lily'dir.


4) Instagram'da en çok takip edilen hesaplardan biri.

294 milyon takipçisi ile Instagram'da en çok takip edilen 10 hesaptan birine sahip kendisi.


5) Annesi çok başarılı bir CEO.

Ariana'nın annesi Joan Grande, bir iletişim şirketi olan Hose McCann Communications'ın CEO'sudur ve Ariana için annesi her zaman büyük bir rol model olmuştur.


6) Tam 9 adet köpeği olmasına rağmen kedilere alerjisi vardır.

"Victorious" ve "Sam and Cat" filmlerinde Cat Valentine'ı (Kedi Valentine) oynamış olsa da, kedilere karşı ileri derecede alerjisi vardır. Bunu da attığı tweet ile Twitter'dan kendi belirtmiştir.


7) Büyük bir Harry Potter hayranıdır.

Ariana, Harry Potter filmlerinin manyak derecesinde hayranıdır ve bununla alakalı dövmeleri bile vardır.


0 comments
bottom of page