top of page

Kardashian Ailesi Hakkındaki İlginç Gerçekler



Kardashian ailesinin üyeleri , geçtiğimiz on yılın neredeyse her anını halk içinde yaşadı. Amerika'da tam 16 sezondur yayında olan, Reality şov "Keeping Up with the Kardashian" ile de büyük bir hayran kitlesine sahip. Kim, Khloe, Kourtney, Kylie, Kendall, Rob ve Kris hepsi birer Kardashian ailesinin üyeleri. Ancak herkesin kendi sırları vardır ve ciddi hayranların bile bilmeyebileceği bazı Kardashian gerçekleri vardır.

İşte dünyanın en ünlü ailelerinden biri hakkında hiç bilmediğiniz en çılgın gerçekler:


1) Khloe'nin hafıza sorunları var.

Ailenin en yaşlı üçüncü üyesi olan Khloe Kardashian , 2001 yılında ciddi bir trafik kazası geçirdi. 16 yaşındaki Kardashian ön camdan fırladı ve başından yaralandı. O zamandan beri, Khloe travmadan kaynaklanan hafıza kaybıyla ilgili uzun vadeli sorunlar yaşıyor. Keeping Up with the Kardashians'ın 2013'teki bir bölümünde "Artık hiçbir şey hatırlayamıyorum… ve sanırım daha da kötüye gidiyor" diye itiraf etti.


2) Evlerinde sadece "Siyah Tuvalet Kağıdı" kullanıyorlar.

2015 yılında The New York Times ile yapılan bir ev röportajı sırasında , Kris'in banyolarından birinin siyah tuvalet kağıdıyla eşleşen siyah mermerle kaplandığı ortaya çıktı. Özellikle Kris, siyah olan her şeye bayılıyormuş.


3) Khloe çarşaflarını iki günde bir yıkıyor.

Çarşaflarınızı yıkamak ve değiştirmek evrensel olarak önemli olarak görülüyor, ancak bunu ne sıklıkta yapmanız gerektiği konusunda farklı görüşler var. Kimisi haftada bir diyor kimisi iki haftada bir diyor. Ancak Khloe Kardashian için bu bile çoğu zaman yeterli değil. 2016 yılında, web sitesinde çarşaflarını iki günde bir çamaşır makinesine attığını itiraf etti ve “Belki de temiz olma konusunda düşündüğümden biraz daha fanatiğim” diyor.


4) Ailede üniversite öğrenimi gören tek kız; Kourtney.

Kardashian-Jenners, milyarder olmak için üniversite diplomasına ihtiyacınız olmadığının canlı kanıtı. Aslında, ünlü kız kardeşlerden sadece birinin üniversite diploması var, o isim; Kourtney Kardashian , Arizona Üniversitesi'nden mezun oldu ve burada tiyatro alanında lisans derecesi aldı.


5) Kardashian'ların evine giren herkes bir gizlilik sözleşmesi imzalamak zorundadır.

Onların bu lüks evine davet edilme ayrıcalığına sahip olursanız, sırları açığa çıkarmayı beklemeyin . New York Times'ın röportajı , ünlü annenin fuayesindeki bir masada bir yığın ifşa etmeme anlaşması olduğunu da ortaya çıkardı. Eve giren herkes için mutlaka imzalanması gereken bir şey. Kâğıtların üzerinde, "Burada söylediklerimiz, burada gördüklerimiz, buradan ayrıldığımızda burada kalsın" yazan küçük bir işaret var.


6) Bir sosyal medya gönderisi için, 25.000 $ (336.000 ₺) para alıyorlar.

Bu ilginç bilgi, Kardashian'ların neden bu kadar zengin olduğunu açıklıyor! Kardashian/Jenner ailesi ürünleri sosyal platformlarında tanıtmak ve milyonlarca takipçisiyle tek bir gönderiyi paylaşmak için 25.000 dolar kadar ödeme alıyor.



7) Kim İşaret Dili Alfabesini Biliyor.

Kim'in yetenekleri bizi asla şaşırtmaz! Realite yıldızı, işaret dilindeki tüm alfabeyi bildiğini ve okul yıllarında arkadaşlarıyla sınavlarda kopya çekmek için bunu kendi avantajına kullandığını itiraf etti.


8) Kris "büyükanne" olarak anılmayı reddediyor.

Kris'in şu anda toplam 10 torunu olabilir - ancak hiçbiri ona " büyükanne " demiyor. 2013'te İnsanlara geleneksel takma adı bıraktığını çünkü kulağa hoş gelmediğini söyledi. Bunun yerine, torunları ona annesinin arkadaşlarından birinin esinlendiği bir takma ad olan "Lovey" diyor.


9) Kim, Kendall ve Kylie'nin sarhoş olması yasak!

En ünlü kız kardeşler için bu kuralın alınma sebebi basit; eğer paparazziler onları yalpalarken, düşerken görüntülerse yeni bir Britney Spears ya da Lindsay Lohan vakası yaratmaya çalışacaklardır. Kim, Kourtney ve Kris Jenner için bu kural geçerli değil.


10) İkinci bir kaset skandalı olmaması için tüm görüntüler titizlikle kilitli dolaplarda saklanıyor.

Ailenin şöhretini borçlu olduğu Kim Kardashian'ın seks kaseti skandalı sonrası bu konu hakkında özel önlemler alınmış. Khloé Kardashian ve Kylie Jenner'ın seks görüntüleri olduğu biliniyor, ancak bunlar özel şekilde saklanıyor.


0 comments
bottom of page