top of page

Gigi Hadid Hakkındaki Bilinmeyenler


23 Nisan 1995, Los Angeles doğumlu, Amerikalı modeli eminim ki bir çoğunuz zaten biliyor ve tanıyorsunuzdur. Peki gerçekten Gigi Hadid kimdir? diye arama yaptıysanız, doğru yerdesiniz. Öyleyse haydi Gigi Hadid'i daha yakından tanıyalım:

Gerçek adı "Gigi" değil:

Bunu muhtemelen biliyor veya tahmin ediyorsunuzdur ama buraya kadar gelip, bu yazıyı okuyorsanız bunu söylememek olmaz. Kendisinin gerçek adı, "Jelena Noura Hadid"dir. Gigi ismi ise, çocukluk yıllarından beri annesinin ona seslendiği bir lakap. Annesi onu sürekli "Gigi" diye çağırıyormuş, zamanla da çevresi de ona "Gigi" diye seslenmeye başlamış ve modellik kariyerinde de bu ismi kullanmaya karar vermiş.


Aslen Filistinli , müslüman ve adı "Nur":

Gigi'nin babası Mohamed Hadid, geçtiğimiz yıllarda Türkiye'ye gelmiş ve Ayasofya'da namaz kılmıştı. Magazin gündemini de uzun süre meşgul eden Mohamed, çocuklarının müslüman olduğunu ve hatta onların müslüman isimleri bile olduğunu söylemişti. Gigi'nin ismi ise, "Nur"muş. kaynak

Annesi de ünlü bir model:

Gigi'nin kardeşi Bella Hadid'in de bir model olduğunu biliyorsunuz. Bu işi ilk başlatan kişi ise anneleri. Gigi'nin annesi, tam 11 sezondur yayınlanan ünlü "The Real Housewives of Beverly Hills" (ya da ülkemizdeki adıyla 'Umutsuz Ev Kadınları') Amerikan dizisinin eski yıldızı "Yolanda Hadid."


Modellik kariyerine daha bebekken başlamış:

Gigi, 2014 yılında VanityFair tarafından yapılan bir röportajda, henüz daha 2 yaşındayken modellik kariyerine başladığını söyledi. Hatta öyle boş beleş modellik de yapmamış: Ünlü Guess markasının "Baby Guess" reklamlarında yer almış kendisi. kaynak

Yemek yapmayı çok seviyor: Modelliğinin yanı sıra oldukça da hamarat biri Gigi, tam evlenmelik yani. 10 parmağında 10 marifet varmış kendisinin. Hatta yaptığı yemekleri zaman zaman sosyal medya hesaplarında da paylaşıyor. Bununla da yetinmeyen Gigi, ülkemizde de yayınlanan "Masterchef" yarışmasının Amerika versiyonuna, bir bölüm konuk oldu ve konuk olmakla kalmayıp, o bölümün birincisi oldu.


Sadece yemek değil, aynı zamanda başarılı bir sporcu:

2015 yılında Vogue dergisine verdiği bir röportajda, "Lise yıllarımda voleybol takımındaydım" diyen Gigi, bu işi sadece spor olarak yapmamış ve "Genç Olimpiyat Elemeleri"ne de katılmış. Hatta sırf bu yüzden, o yıllarda modellik kariyerine de ara vermiş. kaynak


Uzaylılara inanıyor:

Birçok röportajında, uzayda hayat olduğuna ve uzaylıların varlığına inandığını söyleyen Gigi, bir gün uzaya gitmek istediğini de belirtmiştir.


0 comments
bottom of page