top of page

Alessandra Ambrossio Hakkında İlginç Gerçekler


Alessandra Corine Maria Ambrosio, Brezilyalı model ve oyuncu. Ambrosio, Victoria's Secret ile yaptığı çalışmalarla tanınıyor. 2000 yılından 2017 yılına kadar, toplam 17 yıl boyunca, Victoria's Secret meleği oldu kendisi. İşte bu güzel model hakkında, muhtemelen daha önce duymadığınız ilginç gerçekler:


1) 2015 yılında Ambrósio, Forbes'un en yüksek ücretli modeller listesinde sekizinci sırada yer aldı ve kazancını yılda yaklaşık 6 milyon dolar olarak gösteriyor.


2) Normalde kepçe kulaklı biriymiş!

Ambrossio, çocukluk yıllarında kepçe kulaklıymış ve kulaklarından nefret ediyormuş. Bir röportajında, 11 yaşında kepçe kulak olmaktan kurtulmak için, kulaklarını kestirdiğini itiraf etti ve ameliyattan sonra komplikasyonlar yaşadığını ve bundan pişman olduğunu söyledi.


3) İlk modellik deneyimine 15 yaşında başladı ve 15 yaşından beri modellik yapıyor.


4) İlk çocuğunun doğumundan 2 ay sonra, VS Fashion Show'a çıktı!

2008 yılında ilk çocuğunu doğurduktan sadece 2 ay sonra, Victoria's Secret Fashion Show'da podyumda yürüdü. Bir yıl sonra 2009'da ise, Fashion Show gösterisinin açılışını yapan isimdi.


5) Victoria's Secret tarihinin en ağır kanatlarını hamileyken taktı!

2011 yılındadaki Victoria's Secret Fashion Show'da, bu şov için yapılmış en ağır kanatları, hem de ikinci çocuğuna hamileyken taktı ve podyumda yürüdü. (Görseli aşağıda mevcut ve evet, orada hamile!)


0 comments
bottom of page