top of page

Barbara Palvin Hakkındaki İlginç Gerçekler

Updated: Mar 31, 2022



Barbara Palvin, dünyanın en güzel kadınlarından biri olduğu kadar, en çok kazanan modellerden biri olarak da kabul ediliyor. 8 Ekim 1993, Budapeşte doğumlu güzel modelin hakkın ne kadar şey biliyorsunuz? Eğer hakkında daha fazla bilgi arıyorsanız, doğru yerdesiniz. İşte Barbara hakkındaki bazı ilginç gerçekler:

1) Tam bir erkek fatma ve koyu PSG taraftarı!

Barbara çocukluğundan beri tam bir 'erkek fatma' olduğunu söylüyor ve sporu, özellikle de erken yaşta oynamaya başladığı futbolu çok seviyor. 1.75'lik ortalama üstü boyuyla, forvet pozisyonunda oynuyormuş ve ayrıca kendisi PSG taraftarıdır.


2) 2012 yılında en büyük hayalini gerçekleştirdi.

Çocukluğundan beri en büyük hayali olan, 'L'Oréal Paris'in elçisi olma' hayali, 2012 yılında gerçeğe dönüştü ve Barbara, markanın elçisi oldu.


3) Tesadüfen keşfedilmiştir!

Bazı insanların hayatta şansı oldukça fazladır, Barbara da o insanlardan biri. Hem doğuştan gelen dillere destan bir güzelliği var hem de 13 yaşında yolda annesi ile birlikte yürürken, bir ajans sahibinin dikkati çekmiş ve modellik teklifi almıştır. Teklifi kabul edip etmediğini zaten biliyorsunuz, sonrası da malum.

4) Cildinin güzel görünmesini süte borçluymuş!

Barbara bir röporajında, cildinin bu kadar güzel olmasının sebebini her gün süt içmesine bağlıyor. Süt içtiği zamanlar daha enerjik ve daha dinç hissediyormuş.

5) 2016 yılında "En Ateşli 100 Kadın" listesinde, 4.sırada yer aldı.


6) Dışarı çıkmak için hazırlanması, sadece '15 dakika!'

Dünyadaki birçok modelin ve birçok kadının aksine Barbara'nın dışarı çıkması için hazırlanması gereken süre, sadece 15 dakika. Hatta bu konu hakkında bir röportajında; “Normalde 15 dakikada hazırlanıyorum, hiç oyalanmıyorum. Günlük rutinim var, yarım saat duş alıyorum, sonrasında saçıma şekil veriyorum. Yüzümü temizliyorum, biraz rimel, biraz allık, bir de ruj, tamamdır!” demiştir.


0 comments
bottom of page