top of page

Kate Upton Hakkındaki İlginç Gerçekler



Katherine Elizabeth “Kate” Upton, 10 Haziran 1992 doğumlu Amerikalı model ve oyuncu. Ülkemiz de dahil, tüm dünyada inanılmaz bir hayran kitlesi var kendisinin. Tabi bunda muhteşem güzelliğinin ve fiziğinin etkisi çok büyük. Özellikle telefonu hacklendikten sonra, internete sızan cinsel içerikli görüntüleri ile iyiden iyiye herkes tarafından tanınır oldu. İşte Kate Upton hakkındaki bazı ilginç gerçekler:


1) Profesyonel bir at binicisi.

Atlara ve biniciliğe meraklı olan Kate, bu işi profesyonelliğe dökmüş ve ulusal düzeyde birçok at yarışlarına katılmış. Katılmakla da kalmamış, 4 Rezerv şampiyonluğu da bulunuyor.


2) 2014 yılında 'Yılın En Sexy Kadını' ünvanını kazandı.

2014'te Kate, People's Magazine Yılın En Seksi Kadını ödülünü kazandı.


3) O bir estetiksiz güzel!

Evet, birçok modelin aksine Kate, estetiksiz güzellerden ve göğüsleri de dahil her yeri %100 orjinal.


4) Bütün global moda dergilerinde yer aldı.

Kate, başarılması zor işlerden birine de imza attı ve bütün global yayın yapan moda dergilerinin hepsinin kapaklarında yer aldı. Bunlardan bazılar; İtalyan, İngiliz, Amerikan Vogue. Ayrıca Amerikan, Alman ve İtalyan GQ dergisi, Esquire, Glamour, Mademoiselle, Harper's Bazaar, LOVE, French ve American Elle ve Vanity Fair dergileridir.


5) 2011'de bir basket maçındaki dansı viral oldu.

Nisan 2011'de Kate Upton, Los Angeles Clippers maçında Dougie hip hop dansı yaptığı bir video internette resmen viral oldu ve popülaritesinin artmasına yardımcı oldu.


6) Yasaklanan bir fast food reklamı var.

2012 yılında bir fast food markası için kameralar karşısına geçti. Aşağıda bir ufak görselde de göreceğiniz üzere, ultra sexy bir reklamdı ve yasaklandı.


0 comments
bottom of page