top of page

Ashley Graham Hakkındaki İlginç Gerçekler

Updated: Mar 31, 2022



Güzelliğiniz başkalarının ne dediğine veya ne düşündüğüne bağlı değildir, eğer kendinizi güzel hissediyorsanız, o zaman kesinlikle güzelsinizdir. Ashley Graham'ın büyük beden modelinin inandığı ve yaptığı şey bu, hiçbir zaman kilosunu sorun etmedi ve şu an büyük beden model dendiği aman ilk akla gelen isim. Ashley, bu yönüyle güzel olmadığını düşünen herkese ilham kaynağı oldu. İşte Ashley Graham hakkındaki bazı ilginç gerçekler:

1) Çocukluğunda disleksi olduğu için zorbalığa uğradı.

Disleksi, alfabeleri ayırt edemeyen ve bir şeyler okumakta ve öğrenmekte zorlanan küçük çocuklar için yaygın bir sendromdur. Ashley'ye dördüncü sınıfta disleksi teşhisi kondu ve ilköğrenim hayatı boyunca zorbalığa maruz kalarak zor bir çocukluk geçirdi.


2) Hayatı boyunca saçını hiç boyatmamış.

İnanması gerçekten güç ama tüm dünyanın tanıdığı bir büyük beden model olan Ashley, saçlarını hiç boyatmamış. Yani birçok yeri gibi, saçları da orjinal.

3) Forbes'in '600 Başarılı Girişimci' listesinde yer alıyor.

Graham, Forbes'in dünyadaki 600 girişimci listesinde yer aldı ve fark yaratandan biri olarak kabul edildi.


4) Tüm dünyada model algısını tek başına değiştirdi!

En önemli maddemiz sanırım gerçekten bu. Ashley Gram, 'Model incecik olmalı, zayıf olmalı' gibi algıları tek başına yerle bir etti ve birçok model tahtından oldu. Çünkü artık Ashley, dünyada en çok aranan ve en çok teklif götürülen modellerden biri.


5) Uzaylılara ve deniz kızlarına inanıyor.

En büyük hobilerinden biri, Youtube'u açarak 'deniz kızı' ve 'uzaylı' videoları izlemek olan Ashley, "Onlara inanıyorum, bence gerçekten varlar" da diyor.

6) Yemek yapmayı bilmiyor!

Ashley, birçok yeteneği olmasına rağmen, yemek yapmayı bilmediğini ve bu konuda baya kötü oluduğunu itiraf etti. Ama tek güzel yaptığı yemek, petso soslu makarnaymış.


7) Kendisinin oyuncak Barbie bebeği var.

Mattel firması tarafından üretilen ve birebir Ashley Graham modellemesi yapılan bir Barbie bebeği var ve Amerika'da satışta.


0 comments
bottom of page